Onze adviseurs zijn gespecialiseerd op verschillende beleidsterreinen. Zo zijn wij actief voor overheidsinstellingen als gemeenten en provincies.

Hiernaast werken wij ook intensief samen met VO-, MBO- en HBO-onderwijsinstellingen. Verder zijn onze adviseurs ook betrokken bij verschillende netwerken van bedrijven in o.a. de technische sector, de dienstverlenende sector en de zorg & welzijn sector.

Is je organisatie op zoek naar deskundige begeleiding bij het formuleren van beleid? Onze adviseurs helpen je graag bij dit proces en inspireren je aan de hand van pakkende praktijkvoorbeelden en ondersteunen je met een nuttig hulpmiddel uit onze toolkit. Atlas Advies past haar inzet aan op basis van jouw wensen. Zo kan het voorkomen dat het beleid er wellicht al is, maar dat je worstelt met hoe dit nu het beste op papier gezet kan worden.

Onze adviseurs zijn zeer bedreven in het schrijven van heldere en scherpe beleidsrapporten. Of het nu gaat om de vorming van beleid, het schrijven van beleidsrapporten of de evaluatie ervan: Atlas Advies is inzetbaar binnen elke fase van de beleidscyclus.  

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar atlas@atlasadvies.com of telefonisch contact opnemen via 088-2020400. Uiteraard ben je ook van harte welkom op locatie in Goor en Utrecht.

Ik accepteer de algemene voorwaarden van Atlas Advies* zie Privacybeleid

Senior consultant Anko Spoelstra helpt je graag verder

atlas@atlasadvies.com | 088-2020400

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Atlas Advies

Werken met beleid