Zowel bij kleine als bij omvangrijke projecten is het behouden van overzicht essentieel.

De adviseurs van Atlas Advies hebben ervaring in het managen van projecten, zowel financieel als inhoudelijk. Structuur en overzicht zijn essentiële randvoorwaarden welke het succes van een project bespoedigen en tijdig bijsturen mogelijk maken.

Naast projectmanagement zijn onze adviseurs ook ervaren in het begeleiden en het managen van veelomvattende subsidieprogramma's. Op dit moment is Atlas Advies betrokken bij verschillende onderdelen van het POP (Plattelandontwikkelingsprogramma) en de daarbij behorende LEADER-aanpak binnen de provincie Overijssel. 

Is je organisatie op zoek naar een ervaren project- of programmamanager? Vraag vrijblijvend een gesprek aan met één van onze adviseurs. In het gesprek worden de mogelijkheden verkend. Naar aanleiding van dit gesprek doet Atlas Advies desgewenst een passend aanbod voor dienstverlening op maat. 

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar atlas@atlasadvies.com of telefonisch contact opnemen via 088-2020400. Uiteraard ben je ook van harte welkom op locatie in Goor en Utrecht.

Ik accepteer de algemene voorwaarden van Atlas Advies* zie Privacybeleid

Senior consultant Sabine ter Haar helpt je graag verder

atlas@atlasadvies.com | 088-2020400

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Atlas Advies

Werken met beleid