Atlas Advies is al ruim 20 jaar actief binnen verschillende branches en werkt samen met diverse organisaties.

Onze adviseurs zijn betrokken bij uiteenlopende projecten.

Unieke projecten, onderscheidend in uitvoering

Elk project is uniek en vraagt om een andere rol en taak van een adviseur. Ondanks deze variëteit in projecten en werkzaamheden onderscheiden wij drie diensten: beleidsadvies, subsidiebegeleiding en projectmanagement.

Specialisten in beleidsadvies

De adviseurs van Atlas Advies zijn gespecialiseerd in beleidsadvies rond aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt, innovatieadvies, subsidieadvies, financieringsadvies, (interim) projectmanagement, projectontwikkeling bij met name onderwijsinstellingen, (semi-)overheden en samenwerkingsverbanden van bedrijven.

Betrokken bij uiteenlopende thema's

De adviseurs van Atlas Advies zijn betrokken bij verschillende projecten op diverse thema's. Hierbij kun je denken aan grensoverschrijdende internationale projecten waarbij samen wordt gewerkt met vele partijen op het gebied van werkgelegenheid, onderwijs, opleiding, internationalisering, plattelandsontwikkeling en innovatie.

Onderdeel van Vindsubsidies

Atlas Advies is onderdeel van subsidieadviesbureau Vindsubsidies, dat al meer dan twintig jaar organisaties uit alle sectoren een complete dienstverlening aanbiedt op subsidiegebied. Zo werken er bij Vindsubsidies meer dan zestig adviseurs met ervaring binnen regionale, landelijke en Europese subsidieprogramma's. Producten van Vindsubsidies zijn onder meer (internationale) subsidiedatabases, de online administratietool Grant Manager en subsidieloketten voor gemeenten. Ook heeft Vindsubsidies adviseurs die op detacheringsbasis overheidsorganisaties (gemeenten en waterschappen) ondersteunen op het gebied van programma- en projectmanagement.

 

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING?

Durf jij grenzen te verleggen? En wil jij organisaties vooruithelpen? Dan zijn wij mogelijk een goede match!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar atlas@atlasadvies.com of telefonisch contact opnemen via 088-2020400. Uiteraard ben je ook van harte welkom op locatie in Goor en Utrecht.

Ik accepteer de algemene voorwaarden van Atlas Advies* zie Privacybeleid

Kantoor-Enschede.png

Openingstijden 
Maandag t/m vrijdag 
8.30 tot 17:00 uur

Goor
Klavermaten 25 
7472 DD Goor

Utrecht
Papendorpseweg 100 
3528 BJ Utrecht

T: 088-2020400
E: atlas@atlasadvies.com

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Atlas Advies

Werken met beleid