ESF Actieve Inclusie 2014-2020

Na een intensief aanbestedingstraject is Atlas Advies als economisch meest voordelig adviesbureau geselecteerd om de centrumgemeente Alkmaar de komende jaren te ondersteunen bij de subsidieregeling ESF 2014-2020 Actieve inclusie.

De subsidieregeling ESF 2014-2020 Actieve Inclusie ondersteunt projecten gericht op het terugdringen van jeugdwerkloosheid en de arbeidsinpassing van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Hierbij kun je denken aan mensen met een arbeidsbeperking, werkloze 55-plussers en mensen zonder werk of uitkering. De subsidie dient per arbeidsmarktregio te worden aangevraagd waarbij Alkmaar als centrumgemeente een coördinerende rol vervult.

Atlas Advies ondersteunt en adviseert de centrumgemeente Alkmaar in het omvangrijke project waarbij gezamenlijk met de andere gemeenten in de arbeidsmarktregio Noord Holland Noord optimaal gebruik wordt gemaakt van ESF-middelen.

Heeft jullie centrumgemeente plannen om met ESF 2014-2020 Actieve Inclusie aan de slag te gaan? De adviseurs van Atlas Advies hebben ruime ervaring met ESF-projecten en denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar atlas@atlasadvies.com of telefonisch contact opnemen via 088-2020400. Uiteraard ben je ook van harte welkom op locatie in Goor en Utrecht.

Ik accepteer de algemene voorwaarden van Atlas Advies* zie Privacybeleid

Senior consultant Sabine ter Haar helpt je graag verder

atlas@atlasadvies.com | 088-2020400

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Atlas Advies

Werken met beleid