Project "Eigen Bedreivigheid"

Stichting Eigen Bedreivigheid in Doetinchem krijgt een ton subsidie van de provincie Gelderland voor het project "De verbindingfactor(y)".

Het project is bedoeld om de verbinding te leggen tussen deelnemers aan Villa Eigen Bedreivigheid en medewerkers in het sociaal domein. Villa Eigen Bedreivigheid richt zich op dak- en thuislozen, zwerfjongeren, mensen met een achterstand op maatschappelijk en sociaal vlak en met een afstand tot de arbeidsmarkt. Binnen dit project leren deelnemers wat instanties tegenwoordig van hen verlangen op het gebied van zelfregie en participatie. Medewerkers van instanties in het sociaal domein krijgen feedback op de manier waarop ze met deze doelgroep omgaan, zodat hun handelen beter aansluit bij deze groep kwetsbare mensen. Eigen Bedreivigheid is één van de vernieuwende projecten op het gebied van zorg en welzijn die dit jaar in aanmerking komt voor provinciale subsidie. 

Atlas Advies heeft zorggedragen voor een kwalitief hoogwaardige en heldere subsidieaanvraag voor het project "Verbindingsfactor(y)". Het project valt binnen de regeling Sociaal Profiel van de provincie Gelderland. Deze ronde was er slechts 1,2 miljoen euro beschikbaar terwijl er voor maar liefst 5,9 miljoen euro is aangevraagd. Van de 79 ingediende projecten zijn er slechts 16 gehonoreerd. Atlas Advies is dan ook samen met de Stichting Eigen Bedreivigheid trots op de gehonoreerde aanvraag.

Heeft je organisatie ook ambities, projecten of plannen gericht op kwetsbare doelgroepen? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te verkennen. Met een heldere en goed doordachte subsidieaanvraag maak je het verschil.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar atlas@atlasadvies.com of telefonisch contact opnemen via 088-2020400. Uiteraard ben je ook van harte welkom op locatie in Goor en Utrecht.

Ik accepteer de algemene voorwaarden van Atlas Advies* zie Privacybeleid

Consultant Maarten Klumpers helpt je graag verder

atlas@atlasadvies.com | 088-2020400

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Atlas Advies

Werken met beleid