Onze adviseurs zijn werkzaam binnen onderwijsinstellingen voor voortgezet onderwijs, mbo-onderwijs, hbo-onderwijs en universiteiten.

Binnen deze organisaties is Atlas Advies betrokken bij verschillende projecten.Te denken valt hierbij aan innovatieve projecten op het gebied van ondernemerschap, dienstverlening, techniek en zorg & welzijn.

Een goed voorbeeld hiervan betreft de betrokkenheid van Atlas Advies bij een aantal mbo-investeringsfondsaanvragen. Hiernaast is Atlas Advies ook veelvuldig betrokken bij projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Op dit moment begeleidt Atlas Advies verschillende onderwijsinstellingen in het certificeringstraject naar een Gezonde School.

Contact opnemen

Ben je werkzaam bij een onderwijsinstelling en heb je behoefte aan deskundige ondersteuning bij projecten op het gebied van o.a. innovatie, ondernemerschap, techniek, zorg & welzijn of duurzame inzetbaarheid?

Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan met één van onze adviseurs. De adviseurs van Atlas Advies denken graag met je mee en zorgen dat je organisatie de doelstellingen realiseert.

Ik accepteer de algemene voorwaarden van Atlas Advies* zie Privacybeleid

Senior consultant Anko Spoelstra helpt je graag verder

atlas@atlasadvies.com | 088-2020400

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Atlas Advies

Werken met beleid