De adviseurs van Atlas Advies beheersen een aantal tools welke u structuur bieden binnen de complexe realiteit waarin uw organisatie zich begeeft

Of het nu gaat om visievorming, netwerkvorming of innovatie- en organisatieadvies. 

Onze deskundige adviseurs helpen je graag verder. De adviseurs van Atlas Advies hebben voor elke ontwikkeling een passende tool! Een greep van onze meest gebruikte tools tref je hieronder aan. Laat je inspireren en wellicht helpen we binnenkort ook jouw organisatie.

(Financieel) project- en programma-management.png

(Financieel) project- en programmamanagement

Voor het (financieel) management van uw project of programma ben je bij Atlas Advies aan het juiste adres. Onze adviseurs hebben ervaring met het begeleiden en managen van lokale, nationale en Europese (subsidie)programma's. 

Visievorming.png

Visievorming

De neuzen dezelfde kant op krijgen, de violen gelijk stemmen; in samenwerkingsprojecten gaat er veel tijd zitten in onderlinge afstemming en overleg.

Canvas Model.png

Canvas Model

Het business model Canvas is een krachtig hulpmiddel om je organisatie op een transparante en overzichtelijke manier in kaart te brengen.

Human Capital Agenda.jpg

Duurzame Inzetbaarheid

Het personeelsbestand van organisaties raakt steeds meer vergrijsd en van werknemers wordt verwacht dat zij steeds langer doorwerken. 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Atlas Advies

Werken met beleid