Het business model Canvas is een krachtig hulpmiddel om uw organisatie op een transparante en overzichtelijke manier in kaart te brengen.

Het is bruikbaar voor uiteenlopende organisaties in zowel de profit als de non profit sector. Met het Canvas model maak je in één oogopslag het businessmodel dat ten grondslag ligt aan jouw organisatie inzichtelijk.

Aan de hand van 9 onderdelen gaat het Canvas model in op de belangrijkste aspecten van je organisatie zoals jouw klanten, de waardepropositie van uw organisatie, financiën en de kernactiviteiten.

Creëer een helder overzicht
Het heldere inzicht dat hierdoor gecreëerd wordt, stelt je in staat effectieve en goed onderbouwde keuzes te maken. Een effectieve toepassing van het business model Canvas helpt je organisatie te groeien naar de toekomst toe. 

Benieuwd of het Canvas model jouw organisatie kan helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar één van onze deskundige adviseurs.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar atlas@atlasadvies.com of telefonisch contact opnemen via 088-2020400. Uiteraard ben je ook van harte welkom op locatie in Goor en Utrecht.

Ik accepteer de algemene voorwaarden van Atlas Advies* zie Privacybeleid

Senior consultant Anita ter Riet helpt je graag verder

atlas@atlasadvies.com | 088-2020400

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Atlas Advies

Werken met beleid